Audi Gladsaxe

Audi A3 Sportback TFSI e

Med en systemydelse på 204 hk og en elektrisk rækkevidde på op til 65 km, leverer den nye Audi A3 Sportback TFSI e høj ydelse i alle discipliner. Du bestemmer om du vil køre helt elektrisk i EV, udnytte den effektive kombination af begge drivlinjetyper i Hybrid eller køre i Hold, hvor batteriopladningen opretholdes, og forbrændingsmotoren klarer alt arbejdet. 

Den nye A3 Sportback plug-in hybrid er pakket med de seneste teknologier - både ude og inde. Modellen har bl.a. parkeringsassistent, adaptiv hastighedsassistent, sportssæder foran, komfortklimaanlæg, LED for- og baglygter samt MMI Radio plus med MMI touch som standardudstyr.

Bliv kontaktet af en salgsrådgiver 
Vi tilbyder også muligheden for at blive kontaktet af en salgsrådgiver, så du kan kigge nærmere på din ønskede Audi i trygge og sikre rammer. Sammen med salgsrådgiveren kan du få besvaret dine spørgsmål og blive endnu klogere på netop den model, som du er interesseret i. I aftaler selv om en eventuel fremvisning skal foregå i butikken eller hjemme ved dig selv. Det er også muligt at kontakte os telefonisk eller online. Vores telefoner er åbne mandag-torsdag kl. 7-21, fredag kl. 7-20 og i weekenden fra kl. 11-16. Ring på 70701025.

Pris- og udstyrsliste

Beregn privatleasingpriser

Læs mere