Audi Gladsaxe

Audi Q4 Sportback e-tron

At tænke ud af boksen, ændre adfærd og skifte til en helt elektrisk bil. Er det på tide? Det er i hvert fald ikke for sent. Den helt nye Audi Q4 Sportback e-tron er med en rækkevidde på op til 519 km det overskudsagtige valg til alle kørselsbehov. Læg dertil et bagagerum på hele 535 liter under den sportslige bagklap, Audi drive select samt mulighed for augmented reality, der viser, hvor smukt du er på vej. 

Audi Q4 Sportback e-tron viser banebrydende løsninger, når det gælder betjening, visning og assistentssystemer, hvor fx. augmentet-reality-head-up-displayet (ekstraudstyr) forbinder den virtuelle verden og den virkelige verden på en helt ny måde. Den elektriske SUV coupé kan bl.a. også tanke strøm til 130 km på bare 10 minutter.

Du kan opleve Audi Q4 Sportback e-tron i vores showroom og til prøvekørsel. 

Bliv kontaktet af en salgsrådgiver 
Vi tilbyder også muligheden for at blive kontaktet af en salgsrådgiver, så du kan kigge nærmere på din ønskede Audi i trygge og sikre rammer. Sammen med salgsrådgiveren kan du få besvaret dine spørgsmål og blive endnu klogere på netop den model, som du er interesseret i. Det er også muligt at kontakte os telefonisk eller online. Vores telefoner er åbne mandag-torsdag kl. 7-21, fredag kl. 7-20 og i weekenden fra kl. 11-16. Ring på 70701025.

Pris- og udstyrsliste

Beregn privatleasingpriser

Byg din Q4 Sportback e-tron

Læs mere om Q4 Sportback e-tron