Audi Gladsaxe

Den nye Audi e-tron GT

Vi har aldrig haft et større behov for fremskridt. Så værsgo'.

Æstetisk, sportslig og elektrisk. Dét er den nye e-tron GT - kort fortalt. Den nye 100% elektriske model er dog langt mere end det. Den er starten på et nyt designsprog og en nyfortolkning af Gran Turismo begrebet for Audi. Den fire-dørs coupé kombinerer forførende design med en kraftfuld drivlinje og dynamiske køreegenskaber i en klimavenlig form.

Med et fuldt opladet batteri tager den elektriske Gran Turismo dig 479 km, hvor du har mulighed for at slippe de 476 elektrificerede hestekræfter løs gennem quattro firehjulstrækket. Kræfterne muliggør en acceleration fra 0-100 km/t på 4,1 sekunder. Bilen har et effektivt opladningssystem, som gør det muligt at lade batteriet 80% op på blot 22,5 minutter. Denne ladetid opnås, da e-tron GT er i stand til at lade med en effekt på op til 270 kW. Det betyder også at man på kun 5 minutter får ca. 100 km rækkevidde.

Du kan nu opleve Audi e-tron GT hos os. Kontakt en salgsrådgiver for at høre mere eller book et møde, så I har god tid til at se på dine muligheder.

Bliv kontaktet af en salgsrådgiver 
Vi tilbyder også muligheden for at blive kontaktet af en salgsrådgiver, så du kan kigge nærmere på din ønskede Audi i trygge og sikre rammer. Sammen med salgsrådgiveren kan du få besvaret dine spørgsmål og blive endnu klogere på netop den model, som du er interesseret i. I aftaler selv om en eventuel fremvisning skal foregå i butikken eller hjemme ved dig selv. Det er også muligt at kontakte os telefonisk eller online. Vores telefoner er åbne mandag-torsdag kl. 7-21, fredag kl. 7-20 og i weekenden fra kl. 11-16. Ring på 70701025.

Pris- og udstyrsliste  

Byg din Audi e-tron GT 

Læs mere om Audi e-tron GT