Audi Gladsaxe

Audi Q4 e-tron

Med Audi Q4 e-tron og Audi Q4 Sportback e-tron tager Audi næste skridt i designsproget for mærkets elektriske modeller. Begge modeller viser nye dimensioner i kabinen, hvor pladsforholdene kan sammenlignes med SUV-modellerne i luksusklassen, og der er ingen midtertunnel i kabinen. En anden fordel ved at bilen er konstrueret på en dedikeret elbilsplatform (MEB), er den gode benplads ved bagsæderne og bagagerummet i den nye Q4 e-tron rummer hele 520 l.

Modellen viser banebrydende løsninger, når det gælder betjening, visning og assistentssystemer, hvor fx. augmentet-reality-head-up-displayet (ekstraudstyr) forbinder den virtuelle verden og den virkelige verden på en helt ny måde. Den kompakte elektriske SUV har en rækkevidde på op til 509 km (WLTP) og kan tanke strøm til 130 km på bare 10 minutter.

Bliv kontaktet af en salgsrådgiver 

Vi tilbyder også muligheden for at blive kontaktet af en salgsrådgiver, så du kan kigge nærmere på din ønskede Audi i trygge og sikre rammer. Sammen med salgsrådgiveren kan du få besvaret dine spørgsmål og blive endnu klogere på netop den model, som du er interesseret i. Det er også muligt at kontakte os telefonisk eller online. Vores telefoner er åbne mandag-torsdag kl. 7-21, fredag kl. 7-20 og i weekenden fra kl. 11-16. Ring på 70701025.

 

Pris- og udstyrsliste

Byg din Audi Q4 e-tron 

Læs mere om Audi Q4 e-tron