Audi Gladsaxe

Originale reservedele engros gennem din Audi forhandler

Din lokale Audi reservedelsrådgiver sidder klar til at hjælpe dig og din virksomhed, når I har behov for nye reservedele til jeres biler. På den måde kan I nemt holde jeres biler 100% originale fra start til slut. Samtidig gør vi alt for, at du undgår at bruge tid på forkerte reservedele, så du kan bruge mere tid på bilen og kunden end kedelig administration. Alt sammen giver din kunde en ekstra kvalitetsoplevelse af dit værksted.

De fleste får behov for en reservedel til deres bil i løbet af bilens levetid. Hos os har du altid adgang til en fast og dedikeret medarbejder, der kender dig og dit værksted og som udelukkende er her for at hjælpe dig med at finde de originale reservedele, du har behov for. 

Vores reservedele tilbydes til en skarp pris til dig som engroskunde. Vi anerkender fuldt ud at i en travl hverdag, har man brug for hurtig levering - derfor har vi daglig morgenlevering fra lageret samt efter aftale.

Du kan læse meget mere om originale dele fra Audi lige her

Vi sidder klar til at rådgive dig bedst muligt allerede nu, og du kan træffe os pr. telefon mandag-torsdag fra 07:30-16:30 og fredag fra 07:30-16 på 70 70 13 33 eller pr. mail