Audi Gladsaxe

Audi støtter fortsat Danmarks Indsamling

Danmarks Indsamling foregår én gang om året og er 12 humanitære organisationer og DR, der sammen med resten af Danmark samler ind for at hjælpe med at nå FNs verdensmål i nogle af verdens fattigste lande. Indsamlingen foregår netop nu og kulminerer i et stort indsamlingsshow på DR1 lørdag den 1. februar. I år er temaet 'Børn på flugt har brug for hjælp'.

Ligesom sidste år hjælper Audi også med indsamlingen, og derfor udlodes der i løbet af TV-showet fem af Audis attraktive biler. For at deltage i lodtrækningen om at vinde en Audi, skal man sende en SMS til 1212 eller ringe på et specifikt telefonnummer. Man skal samtidig skrive en bestemt kode i SMS'en afhængigt af, hvilken bil man ønsker at vinde. Når man SMS'er eller ringer, bidrager man samtidig med 150 kr. til Danmarks Indsamling. Det er dog først muligt at SMS’e eller ringe, når de enkelte lotterier nævnes i TV-showet.

Læs mere om de Audi modeller, man kan vinde, samt mere præcist om hvordan man deltager i lodtrækningen

Læs mere om Danmarks Indsamling

Læs mere om FNs 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, hvor Danmarks Indsamling arbejder for målene Afskaf Fattigdom, Stop Sult, Sundhed og Trivsel, Kvalitetsuddannelse samt Rent Vand og Sanitet.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk