Audi Gladsaxe

Audi forlænger garantien

På baggrund af coronakrisen forlænger Audi midlertidigt kundernes fabriksgaranti og eventuelt tilkøbte udvidede garanti. Tiltaget gennemføres på talrige markeder i hele verden inkl. i Danmark, fordi mange kunder på grund af coronakrisen ikke har eller har haft mulighed for at besøge værkstederne og gøre deres garantikrav gældende.

Forlængelsen gælder i hele verden og for alle biler, der er produceret i Europa, Brasilien, Mexico og Indien, hvis fabriksgarantien eller den tilkøbte udvidede garanti på de pågældende biler udløber eller er udløbet i perioden fra 1. marts 2020 til 31. maj 2020. I så fald udløber fristen først 3 måneder efter udløbet af den oprindelige fabriksgaranti eller udvidede garanti eller senest den 31. august 2020.

"Mange Audi servicepartnere over hele verden har stadig lukket, og selvom vi hos Audi i Danmark har holdt åbent på vores værksteder og i forretningerne, så er det en svær tid, hvor nogle af vores kunder måske har holdt sig hjemme. Derfor er vi meget glade for med dette tiltag at kunne hjælpe vores kunder og give dem ekstra tid til at få planlagt nødvendige værkstedsbesøg", udtaler Lars Kornelius, direktør for Audi Danmark. "Det er samtidig med til fortsat at give vores kunder en premiumoplevelse med vores mærke, og til at sikre fremtiden for vores servicepartnere."

Kilometerbegrænsningen i vores tilkøbte udvidede garanti vil fortsat være den samme i forbindelse med garantiforlængelsen. Hvis der på et marked er givet en fabriksgaranti med kilometerbegrænsning, vil denne begrænsning ligeledes fortsat være gældende. Hvis forlængelsen af fabriksgarantien overlapper starten på den udvidede garanti, rykkes starten på den udvidede garanti 3 måneder frem uden omkostninger for kunden.

Disse tiltag gennemføres på baggrund af omstændighederne som følge af Covid-19 og er en enkeltstående og frivillig imødekommelse fra producentens side, som ikke danner baggrund for retskrav og forpligtigelser i fremtiden. 


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk