Audi Gladsaxe

Oplev Audi skysphere og Audi A6 Avant e-tron hos Audi Gladsaxe

Fra mandag d. 30. oktober 2023 til torsdag d. 2. november 2023 er det muligt at opleve de to spektakulære konceptmodeller Audi skysphere og Audi A6 Avant e-tron concept hos Audi Gladsaxe.

For første gang i Danmark kan du opleve Audi skysphere og Audi A6 Avant e-tron concept. Konceptmodellerne, som hver især repræsenterer fremtidens mobilitet, kan opleves til eksklusivt hos Audi Gladsaxe fra mandag den 30. oktober til og med torsdag den 2. november. 

Oplev fremtiden og tag et nærmere kig på konceptmodellerne Audi skysphere og Audi A6 Avant e-tron concept. Modellerne kan helt eksklusivt opleves hos Audi Gladsaxe frem til og med torsdag d. 2. november i hele åbningstiden.

Se adresse og åbningstider her.

 

Audi skysphere

Konceptmodellen Audi skysphere er en fuldelektrisk roadster, som viser morgendagens Audi-design. Med skysphere viser Audi visionen for fremtiden, som bl.a. byder på en variabel akselafstand, der gør det muligt at opnå meget forskellige køreoplevelser. Den variable akselafstand, gør det muligt, at føreren kan tilpasse køreoplevelsen med et enkelt tryk. Audi skysphere er designet til at kunne give to forskellige køreoplevelser: en storslået GT-oplevelse eller en sportsoplevelse. Læs mere om Audi skysphere her.

 

Audi A6 Avant e-tron concept

Næste generation Avant. Audi A6 Avant e-tron concept er en forsmag på fremtidens Audi A6-familie. Modellen er en fuldelektrisk Avant, hvor form og funktion er i perfekt symbiose. Audi A6 Avant e-tron concept bærer tydeligt historiske præg fra forrige modeller af Audi A6-familien med en klar vision for fremtidens hverdagsmobilitet. Læs mere om Audi A6 Avant e-tron concept her