Audi Gladsaxe

Den nye Audi Q2

Indtag de danske veje i den helt nye Audi Q2 til attraktive privatleasingpriser, der starter fra 3.195 kr./md. Vi har fastholdt førstegangsydelsen på 10.000 kr., men til gengæld hævet udstyrsniveauet. Den nye Audi Q2 giver dig al den teknologi og køreglæde, som du forventer af en Audi, bl.a. med følgende udstyr som standard:

  • Adaptiv hastighedsassistent
  • Parkeringssensorer og bakkamera
  • LED forlygter
  • 2 zoners komfortklimaanlæg
  • Apple Carplay

Sådan forholder vi os til COVID-19
Vi holder åbent for vores kunder og du kan trygt besøge en salgsrådgiver hos os. Vi overholder alle restriktionerne ifht. COVID-19. Læs mere om vores håndtering af COVID-19 her.

Bliv kontaktet af en salgsrådgiver 
Vi tilbyder også muligheden for at blive kontaktet af en salgsrådgiver, så du kan kigge nærmere på din ønskede Audi i trygge og sikre rammer. Sammen med salgsrådgiveren kan du få besvaret dine spørgsmål og blive endnu klogere på netop den model, som du er interesseret i. I aftaler selv om en eventuel fremvisning skal foregå i butikken eller hjemme ved dig selv. Det er også muligt at kontakte os telefonisk eller online. Vores telefoner er åbne mandag-torsdag kl. 7-21, fredag kl. 7-20 og i weekenden fra kl. 11-16. Ring på 70701025.

Bliv kontaktet af salgsrådgiver 

Beregn priser

Konfigurér Audi Q2