Audi Gladsaxe

Kvalitet har fire ringe og fire bogstaver: Audi

At Audi betyder kvalitet, er endnu en gang blevet bekræftet af Auto Bild-læserundersøgelsen "De bedste mærker i alle klasser" (”Die besten Marken in allen Klassen”). Mærket med de fire ringe vandt kategorien for kvalitet i 7 ud af 14 bilklasser. Audi tog også førstepladsen i kategorierne for design og værdi for pengene. Den samlede sejr i to af klasserne gik også til de fire ringe.

"Når det kommer til kvalitet, er og bliver Audi nummer et." Kvalitet uden kompromisser er en af vores kernekompetencer og er et centralt produktløfte," sagde Michael Neumayer, Head of Audi Corporate Quality. "Og vi opfylder dette løfte, hvilket læserne af Auto Bild igen har bekræftet. For os er dette både en anerkendelse og en forpligtelse."

Undersøgelsen gav Audi en imponerende kvalitetscertificering. I alt 37 mærker blev evalueret i 14 bilklasser – og som sidste år vandt Audi kvalitetsplaceringerne i syv klasser. De mest succesfulde modeller i hver deres klasse var A1, A3, A4, A7 Sportback, A3 Cabriolet, Q3 og Q7. I alt høstede Audi 71,3 procent af læsernes stemmer inden for kvalitet.

Ud over kvalitet omfatter de centrale kriterier i læserundersøgelsen design og værdi for pengene. Audi vandt en sejr i hver kategori – med A6 inden for design og med S5 Cabriolet inden for værdi for pengene i klassen af cabrioleter, der koster over 50.000 euro i Tyskland. Ni pladser på vinderpodiet i de centrale kriterier afrunder mærkets stærke præstation. Audi var samtidig i stand til at vinde samlet i to klasser: i luksusklassen og i klassen af store SUV'er.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk